Dit evenement is geweest

Vanaf 2 januari 2018 werken we ‘cashless’ in Hedon, oftewel ‘contantloos”. Dit houdt in dat er enkel met pin betaald kan worden en we geen contant geld meer kunnen aannemen. Dit geldt voor de kaartverkoop aan de deur en het afrekenen van consumptiemunten. De muntautomaten werkten al enkel met pinbetalingen. Met de switch naar cashless wordt de garderobe vanaf 2 januari gratis en hoeft daar dus geen losse euro meer voor betaald te worden.

B.Morris is een singer/songwriter en muzikaal entertainer uit Zwolle. In de afgelopen twintig jaar is B.Morris door het hele land te zien geweest op diverse gelegenheden, kroegen, festivals, feesten en openingen. Middels een krachtige live-performance weet B.Morris door een gevarieerd repertoire  de juiste sfeer te vatten, zichzelf begeleidend op gitaar. In ruim twee decennia heeft B.Morris met een keur aan muzikanten in diverse formaties gespeeld, Onder andere: The Tommy Dixon Band, The CASE, Free to Fly, Scarecrow Garden, Between Old Friends. Maar zijn kracht zit in de solo-performances, waarin hij de juiste snaren weet te raken. 

B.Morris speelt een gevarieerd eigen repertoire , een willekeur aan en fusies van stijlen zoals pop, jazz, blues, soul, counrtry & western, americana en folk.  De songs van B.Morris zijn geschreven vanuit intuïtie en hoewel de songs erg van elkaar verschillen is er toch sprake van een duidelijke eigen stijl : de signatuur van B.Morris.

 

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...