Dit evenement is geweest

Vanaf 2 januari 2018 werken we ‘cashless’ in Hedon, oftewel ‘contantloos”. Dit houdt in dat er enkel met pin betaald kan worden en we geen contant geld meer kunnen aannemen. Dit geldt voor de kaartverkoop aan de deur en het afrekenen van consumptiemunten. De muntautomaten werkten al enkel met pinbetalingen. Met de switch naar cashless wordt de garderobe vanaf 2 januari gratis en hoeft daar dus geen losse euro meer voor betaald te worden.

Wanneer je als Beatles-coverband de goedkeuring krijgt van Paul McCartney dan weet je dat je lekker bezig bent. De goedkeuring zorgt ervoor dat ze als enige tributeband het beeldmerk van The Beatles mag gebruiken. Daarnaast gebruiken met respect ze de originele instrumenten en kostuums van de Fab Four. Dichterbij The Beatles kan je bijna niet komen.

De band deed als eerste westerse popgroep een uitgebreide tour door de Sovjet-Unie en speelde op de verjaardag van de Britse koningin. Tijdens de show komt er een dwarsdoorsnede van de Fab Four voorbij van Let It Be tot Revolver en van Sgt Pepper tot All You Need Is Love. Een absolute must voor elke liefhebber van The Beatles. En dat zijn er nogal wat. 


Jullie kunnen de akkoorden beter dan ik.

- George Harrison -


 

 

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...