BOEF

Datum vr 25 jan 2019
Locatie Grote Zaal
Status Bevestigd
Aanvang 20:30
Zaal open 19:30
Prijs € 18,00
VIP € 42,00
Leeftijd Alle leeftijden
Bestel tickets

Het optreden van Boef op vrijdag 28 september wordt verplaatst naar vrijdag 25 januari. Reden voor de verplaatsing is het feit dat Boef zijn nieuwe album nog niet heeft afgerond en hij zijn nieuwe muziek wil presenteren tijdens de tour. Daarnaast gebruikt hij de extra tijd om de productie van zijn show naar een next level te tillen. Hij beloofd zijn fans een nieuw album in de komende maanden en een unieke experience bij zijn tour in januari.

Kun je niet op vrijdag 25 januari dan kun je uiteraard je ticket retourneren. Heb je je kaarten via onze website gekocht? Stuur dan even een mailtje naar tickets@hedon-zwolle.nl, dan wordt het bedrag zo snel mogelijk teruggestort op dezelfde rekening waarmee je destijds ook de tickets betaald hebt. Als je een kaartje gekocht hebt bij Plato dan kun je je ticket daar weer naartoe brengen.

Gewoon Boef man, de Frans-Algerijnse rapper en youtube sensatie behoeft geen introductie meer. Na de monsterhits Lauw en Habiba werd Boef één van de meeste populaire rappers uit Nederland ooit. hij doet zijn debuutalbum Slaaptekort eer aan want Zijn werkethiek wordt door collega's geprezen en werpt z'n vruchten af, want niemand in Nederland scoorde de afgelopen 2 jaar meer hits dan de van oorsprong uit Alkmaar afkomstige rapper. tientallen streamingrecords, gouden en platina platen verder is het tijd voor de volgende stap, een eigen clubtour. Of zoals Boef zelf ' Dit wordt het grootste wat ik ooit gedaan heb'. 

 

Hedon Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...