Dit evenement is geweest


Bezoekers bekeken ook:


Jacin Trill is de meest positieve rapper van het land: no more bad vibes. De titel van zijn vorige tape Happyland zegt eigenlijk alles. Als het leven tegenzit laat Jacin Trill zien dat achter elke wolk de zon schijnt. En Jacin kan het weten! Hij verzorgde zijn moeder toen ze ernstig ziek werd en haar positieve houding hun beiden op de been hield.

De carrière van Jacin Trill ging in een sneltreinvaart: Happyland was een groot succes en zorgde voor de definitieve doorbraak van de rapper uit Hoorn. Ronnie Flex en Bokoesam deden mee en samen zorgden ze voor miljoenen streams. Na Happyland komt Happyland 2.0, aan de vooravond van deze tape én tour zegt Jacin Trill daarover het volgende: “Happyland 2.0 gaat next level. Daar is Happyland 1 niets bij”. 

support: Jiri11

Jiri11 – creatieve duizendpoot, muzikant pur sang en vaandeldrager van ANBU – gaat solo verder met één grote ambitie: de wereld veroveren.

In de Venlose rapformatie ANBU verwierf hij bekendheid met hits als ‘Barkie Op Zak’ en ‘Glo’d Up’. Beide tracks werden ook geproduceerd door Jiri, net als het leeuwendeel van hun andere muziek. In de media wordt Jiri geroemd om zijn energieke live performances en muzikaliteit. Niet alleen op dat gebied trekt hij de aandacht, maar ook de razend populaire merchandiselijn van ANBU, door hem ontworpen, is elke keer binnen no-time uitverkocht.

NONCHELANGE EXPO IN DE FOYER 

NONCHELANG maakt rap-georienteerde popmuziek met synthesizers. Voor zijn album 'De Pressie' dat werd co-geproduceerd door A.R.T., heeft  hij  bij elke track een animatie video laten maken die hij doormiddel van z'n installatie zal exposeren. 'Tijdens mijn expositie krijgt de bezoeker de kans om mijn album als in zijn of haar eentje als eerste te ervaren voordat het uitkomt!' aldus de Zwolse rapper.Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...