JACIN TRILL
HAPPYLAND 2.0 TOUR

Datum vr 02 nov 2018
Locatie Grote Zaal
Status Bevestigd
Aanvang 20:30
Zaal open 19:30
Prijs € 17,00
Leeftijd Alle leeftijden
Bestel tickets

Jacin Trill is de meest positieve rapper van het land: no more bad vibes. De titel van zijn vorige tape Happyland zegt eigenlijk alles. Als het leven tegenzit laat Jacin Trill zien dat achter elke wolk de zon schijnt. En Jacin kan het weten! Hij verzorgde zijn moeder toen ze ernstig ziek werd en haar positieve houding hun beiden op de been hield.

De carrière van Jacin Trill ging in een sneltreinvaart: Happyland was een groot succes en zorgde voor de definitieve doorbraak van de rapper uit Hoorn. Ronnie Flex en Bokoesam deden mee en samen zorgden ze voor miljoenen streams. Na Happyland komt Happyland 2.0, aan de vooravond van deze tape én tour zegt Jacin Trill daarover het volgende: “Happyland 2.0 gaat next level. Daar is Happyland 1 niets bij”. 

Hedon Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...