Dit evenement is geweest

De jongens van B.A.S.S hebben 4 jaar verzameld, gezaagd, gebouwd en geleerd hoe je dit 7600watt zelfgebouwde monster gebruikt. UK-Roots, Dub, Jamaican Roots en heel veel bass vliegt om je oren met een kraak helder geluid. Backattack Soundsystem heeft het afgelopen jaar veel moves gemaakt buiten zwolle. Na een nagenoeg uitverkochte vorige editie zijn de mannen weer terug in de home Town! Laat je verassen door Backattack Soundsystem en Zen Rockers!

BACKATTACK SOUNDSYSTEM

De Roots & Culture Scene is een steeds groter groeiende cultuur binnen de Nederlandse samenleving met als rode draad de Reggae-muziek. Reggae is de laatste jaren redelijk op de achtergrond aanwezig geweest in ons land, maar dit staat op het punt te veranderen. Verschillende steden krijgen hun lokale soundsystem. Backattack Soundsystem is het eerste soundsystem van Zwolle. Een Soundsystem staat in het hart van een politieke, culturele en artistieke beweging, geconcentreerd op vrijheid en innovatie. Dit is in de ghetto van jamaica ontstaan in de jaren 50’. Hier was het Soundsystem waardevolle ontwikkeling onder de arme bevolking. Juist zij kregen de kans om deze nieuwe cultuur te exploreren. Uiteindelijk excludeerden zij zich hiermee van de mainstream samenleving. Vandaag de dag blijkt het Soundsystem een platform te zijn waar veel unieke culturele allianties gevormd worden door de vrijheid die het Soundsystem biedt. 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...