Dit evenement is geweest

Vanaf 2 januari 2018 werken we ‘cashless’ in Hedon, oftewel ‘contantloos”. Dit houdt in dat er enkel met pin betaald kan worden en we geen contant geld meer kunnen aannemen. Dit geldt voor de kaartverkoop aan de deur en het afrekenen van consumptiemunten. De muntautomaten werkten al enkel met pinbetalingen. Met de switch naar cashless wordt de garderobe vanaf 2 januari gratis en hoeft daar dus geen losse euro meer voor betaald te worden.

Een jaar geleden overleed Chris Cornell maar de muziek van zijn band Soundgarden leeft nog altijd voort. Voor de Effenaar een goede reden om het project Soundgarden Lives! te initiëren en op tour te sturen langs verschillende steden. Een muzikaal saluut aan de pioneers van de grunge met Navarone als backing-band. Aangevuld door verschillende gastzangers. In Zwolle kan je o.a. genieten van Caroline Westendorp (The Charm The Fury), Wudstik (Maiden United), Jeroen Camerlynck (Fleddy Melculy)  en Marcela Bovio (Stream Of Passion)!

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...