Dit evenement is geweest

Voor het vierde jaar op rij staat het gezelligste Foodtruck Festival van Nederland, Lepeltje Lepeltje, in en rondom het Ter Pelkwijk Park in de Zwolse binnenstad. Een super sfeer, mooi weer, veel leuke mensen, heerlijk eten en drinken en veel vrolijke en zomerse muziek, waar Hedonn wederom betrokken is in de programmering. Ook dit jaar verrplaatst het hele circus zich op zaterdagavond naar Hedon voor een stomende, zinderende en bovenal funky afterparty!

Na een dag smullen en relaxen op Lepeltje Lepeltje dans je verder op de afterparty in Hedon! Geen tijd voor een after dinner dip, ga zwierend de nacht in met Pablo Discobar Soundsystem. Met hun groovy disco en funk weten ze op elk feestje iedereen aan het dansen te krijgen! We blijven met Arp Frique & Family in de disco vibe want de muzikale invloeden van Arp Frique mogen duidelijk zijn: boogie, afro en disco. De onmiskenbare sound van de Arp synths en de stuwende afrobeat van Fela Kuti komen altijd terug. Daarnaast draait Mulder On The Dancefloor van Zwoell een slow dance set! Waarbij de Zwollenaar teruggrijpt naar oude funk en disco classics.

ARP FRIQUE

Arp Frique kan je gerust een bont gezelschap uit Rotterdam noemen. De man die alle touwtjes in handen heeft is Niels Nieuborg, een producer en muzikant. Zet het debuutalbum Welcome To The Colorful World of Arp Frique aan en maak een muzikale wereldreis die je langs Suriname, Brazilie, Nigeria en vele andere exotische plekken brengt. De muziek van Arp Frique is een vrolijke en extreem dansbare exotische cocktail aan stijlen wat wel eens het geluid van deze zomer kan gaan boeken. De band staat ook op Lowlands en kan daar wel eens voor een sensatie gaan zorgen maar eerst pakken ze een afslag verder op de A28 en doen ze Zwolle aan. 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...