Dit evenement is geweest

Gratis

Hedon Zwaar; een avond vol hardere gitarenl met drie bands waarbij standje 10 simpelweg niet hard genoeg gaat! De toegang is gratis. De sfeer is goed. Liefhebbers van het hardere segment weten waar ze zijn op 16 juni. Onze vrienden uit Mexico keren weer terug naar Hedon! Voor de derde maal zal Gore & Carnage zich bewijzen op de bühne van Hedon. Ditmaal nemen zij het Spaanse Mutilated Judge mee om samen met hen een volledige tour door Europa te doen waarbij Hedon uiteraard niet mocht ontbreken.


Gore & Carnage
Onze vrienden uit Mexico keren weer terug naar Hedon! Voor de derde maal zal Gore & Carnage zich bewijzen op de bühne van Hedon. Ditmaal nemen zij het Spaanse Mutilated Judge mee om samen met hen een volledige tour door Europa te doen waarbij Hedon uiteraard niet mocht ontbreken. De muziek van Gore & Carnage is simpel: Grindcore gemixt met een flinke dosis humor. Het gevolg: piepende oren en verkrampte buikspieren.

Mutilated Judge
Bij dit Spaanse powerduo wordt duidelijk uit hetzelfde Grindcore vaatje getapt als Gore & Carnage. Korte nummers, humoristische teksten en een muur van geluid!

Grindbashers
De Grindcore huisband van Hedon Zwaar die al meerdere malen de boel op stelten hebben gezet met hun Ols School Grindcore. Verwacht zoals altijd een strakke show vol energie, 30 nummers in 30 minuten en tussen de nummers een gezonde dosis humor!

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...