Dit evenement is geweest

Gratis

Vanaf 2 januari 2018 werken we ‘cashless’ in Hedon, oftewel ‘contantloos”. Dit houdt in dat er enkel met pin betaald kan worden en we geen contant geld meer kunnen aannemen. Dit geldt voor de kaartverkoop aan de deur en het afrekenen van consumptiemunten. De muntautomaten werkten al enkel met pinbetalingen. Met de switch naar cashless wordt de garderobe vanaf 2 januari gratis en hoeft daar dus geen losse euro meer voor betaald te worden.

Onder de noemer Hedon presents opent Hedon iedere laatste zondag van de maand haar deuren om de nieuwste acts uit de kop van Overijssel te presenteren. Hiervoor zoeken we altijd een mooie combinatie van acts waarbij de één zo uit de oefenruimte kan komen rollen terwijl een ander op het punt van doorbreken staat. Drie acts voor de prijs van nul met een winwin situatie voor zowel de artiest, als voor jou. De band kan lekker spelen, genieten en (meer) podiumervaring opdoen en jij ontdekt nieuwe acts uit eigen regio als eerste!


Derailed Revolution
De naam Derailed Revolution staat voor het creëren van een heel eigen stijl, een nieuwe weg inslaan met onze muziek. Dit hebben we ongeveer drie jaar geleden gedaan door alleen maar eigen nummers te schrijven, op onze eigen manier. Hieruit vloeide stevige Groove Metal. Geïnspireerd door bands als Flyleaf, Dream Theater en Delain. De bandleden komen vanuit heel Nederland, we repeteren in Hedon, Zwolle. De bandleden zijn: Eline van Zwieten (vocals), Vincent van Zwieten (gitaar), Dominic Pongers (drums) en Peet Krijns (basgitaar). We hebben al diverse optredens door het land gedaan, op volle kracht en ook Unplugged. We hebben onze EP Break Out opgenomen in Rotterdam in de Deer Sound Studio. Onze EP hebben wij op 28 april 2018 Gereleased in De Klos te Emmeloord. Hierbij hebben we vooraf op ons YouTube kanaal de videoclip “Break Out” gereleased.

Spyker
Spyker is een melodic metal band die in 2009 in Nederland is ontstaan. Spyker combineert verschillende stijlen metal om een krachtige mix van blastbeats, grunts en breakdowns, maar ook melodische gitaarstukken en heavy screams te maken.In 2010 kwam hun eerste EP ‘Sacred Rage’ uit en hun tweede EP, ‘Spyker EP’, werd vervolgens in 2013 gereleaset. Spyker werkt op het moment aan hun debuutalbum.

Garrison
Garrison is opgericht in februari 2017 door Rik en Jan. Op zoek naar gelijkgestemde zielen kwamen zij al snel uit bij Johan en Wieger. In eerste instantie was het plan om samen lekkere rockcovers te gaan spelen, maar al gauw kwamen ze tot de ontdekking dat ze meer dan alleen covers wilden spelen. Zodoende is er al vrij snel begonnen met het schrijven van eigen nummers. De muziekstijl van Garrison is primair lekkere rockmuziek. Hiernaast zijn ook invloeden van bijvoorbeeld hardrock en rauwe blues in hun muziek terug te horen. Het huidige repertoire is een combinatie van eigen werk en covers van bv. AC/DC, Alice In Chains en de The Rolling Stones.

Hedon Presents wordt mede mogelijk gemaakt door de Provincie Overijssel.

 

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...