Dit evenement is geweest

Als professional in de muziek business ben je nooit uitgeleerd. We hebben daarom voor jou een reeks onderwerpen geselecteerd die verschillende kanten van de muziekindustrie belichten. Zo helpen we je om eventuele struikelblokken te tackelen en delen we tips en tricks van experts uit de muziekscene. Na afloop van de Hedon Academy is de bar geopend en is er ruimte om de sprekers te ontmoeten en te netwerken.

Tijdens deze editie van Hedon Academy staat het onderwerp 'songwriting' centraal. Vanuit het Songwriters Gilde, onder leiding van Esther Groenenberg, leer je alles wat je moet weten over songwriting. Wanneer je als artiest zijnde vastloopt op dit creatieve proces of geen idee hebt waar je moet beginnen, kan deze Academy goed van pas komen om je verder te helpen! Hoofdgast deze avond is Stephanie Struijk, voorheen bekend als Stevie Ann. Recent bracht ze haar EP Daar  uit bestaande uit vijf liedjes die ze samen met Daniel Lohues schreef. Momenteel is ze uitgebreid op tour door het land maar vanavond geeft ze alle ins & outs rondom songwriting. 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...