DELIC

Datum vr 21 sep 2018
Locatie Grote Zaal
Status Bevestigd
Aanvang 21:30
Zaal open 20:30
Prijs € 19,50
Bestel tickets

In samenwerking met Hedon Productiehuis brengt Delic dit jaar zijn boek uit en gaat hij twee exclusieve shows geven. Een unieke kans om deze legendarische producer live aan het werk te zien.

Delic weet vanaf 1999 als DJ/producer van het toonaangevende Opgezwolle zijn stempel te drukken op het Nederlandse muzikale landschap. In deze jaren met Opgezwolle worden kleine zalen ingewisseld voor grote podia en prestigieuze awards worden gewonnen. Ondanks het grote succes merkt Delic dat dit voor hem niet zaligmakend is. Zijn inspiratie zakt weg en het is tijd voor een grote verandering in zijn leven. Hij besluit om tijdens een sabbatical zijn andere creatieve krachten te ontdekken en besluit op wereldreis te gaan. Met alleen een koffer reist hij de hele wereld over en maakt tal van schilderijen.

Terug in Nederland krijgt hij problemen met de belastingdienst, een langdurig traject zorgt ervoor dat hij deze problemen kan oplossen. In deze periode weigerde hij verdere hulp uit de muziekindustrie, dit omdat hij compleet onafhankelijk wil zijn en alle controle over zijn muziek en kunst wil blijven houden. Deze periode prikkelt de zintuigen van Delic, hij besluit een verhaal te schrijven over zijn tijd in Hong Kong en de zaken die hij meemaakte toen hij daar in 2007 verbleef. Dit verhaal illustreert hij met zijn eigen schilderijen.. Op deze manier kan Delic zijn wereld met je delen en tevens doen wat hij het liefste doet: jou uit je dagelijkse wereld trekken en slepen in zijn wereld. 

Hedon Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...