Dit evenement is geweest

Uitverkocht

Dit event is helemaal uitverkocht. Wij raden aan om geen kaarten via andere websites te kopen aangezien de kans bestaat dat je teveel moet betalen, tickets niet echt zijn of überhaupt niet geleverd worden.  


Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Hedon? Meld je aan voor de Hedon Whatsapp Service door Hedon Agenda, Hedon Concerten of Hedon Dance te appen naar 06 46 66 87 05.


De Dijk komt dit najaar terug naar Hedon! Sinds de oprichting in 1981 maakte De Dijk maar liefst negentien albums, ontving zij alle belangrijke onderscheidingen van de Nederlandse popmuziek en werd er zo’n beetje overal gespeeld. De Nederlandstalige popformatie met grote hits als Bloedend Hart, Als Ze Er Niet Is, Dansen Op De Vulkaan en Mag Het Licht Uit is altijd een garantie voor een groot feest. Dat de match tussen Zwolle en De Dijk een goede is blijkt, weinig bands hebben in de Hanzestad zo'n grote fanschare als Huub van der Lubbe en zijn mannen. 

MICAH & JULIA

Pop, folk, country & jazz zijn de bronnen waar dit jonge (Zwolse) duo uit put. Gitarist, pianist en zanger Micah (17) schreef rond zijn vijfde zijn eerste lied en sinds 1 1/2 jaar vormt hij een duo met zangeres, liedjesschrijfster en violiste Julia (19). Zij speelt vanaf haar zevende viool. In het voorjaar van 2018 verscheen hun debuutsingle ‘Tears of Freedom’. Een lied over het verlangen naar vrijheid. Opgenomen eind januari 2018 tijdens een opname sessie in de Excelsior Recording studio te Amsterdam onder leiding van Sietse Damen 5 mei deden ze drie optredens op het grootste bevrijdingsval van Nederland in Zwolle waaronder een lied op het hoofdpodium. Op 30 juni wonnen ze de landelijke kunstbende finale in de Westergasfabriek Amsterdam en speelden ze op Lowlands. In augustus speelden ze als voorprogramma van Douwe Bob op Vlieland.

Blijf ook na de tijd gerust nog even hangen in de foyer, onder het genot van een drankje en de fijne vinyl plaatjes van Stephan van de Kamp.

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...