WE THE PEOPLE

Datum za 10 nov 2018
Locatie Grote Zaal
Status Bevestigd
Aanvang 23:00
Zaal open 23:00
Prijs € 5,00
voor 0.00 uur gratis 
Leeftijd 18+ (ID Verplicht)
Bestel tickets

Ben je bij het concert van Nada Surf? Dan mag je gewoon door blijven feesten bij We The People voor een extra dikke afterparty! Nieuwe bezoekers mogen voor 00:00 gratis naar binnen. 

Deelname aan dit facebookevenement is jouw toegangsbewijs waarmee je voor 00:00 gratis naar binnen kan! Aan de deur zal een gastenlijst met facebookattendees worden bijgehouden.


Bezoekers bekeken ook:


We The People, een avond waar geen label op te plakken valt. Is het een DJ-collectief? Is het een feest? Een beetje van beiden. Maar misschien nog eerder een kwaliteitskeurmerk. De meest veelzijdige DJ’s van Zwolle plunderen hun platenkast op zoek naar anthems, cultclassics en de  platen die je maar op repeat  blijft zetten. We gaan terug naar de basis en houden het allemaal lekker dansbaar: met je voetjes van de vloer diep de nacht in. Een mix van stijlen zonder dat bepaalde stromingen domineren. Wie wij zijn? Wij zijn er voor iedereen die wil dansen.  We The People.

 

Hedon Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...