Dit evenement is geweest

Vanaf 2 januari 2018 werken we ‘cashless’ in Hedon, oftewel ‘contantloos”. Dit houdt in dat er enkel met pin betaald kan worden en we geen contant geld meer kunnen aannemen. Dit geldt voor de kaartverkoop aan de deur en het afrekenen van consumptiemunten. De muntautomaten werkten al enkel met pinbetalingen. Met de switch naar cashless wordt de garderobe vanaf 2 januari gratis en hoeft daar dus geen losse euro meer voor betaald te worden.

DEEP is terug! In beide zalen en foyer gaan we in september weer los met het lekkerste technofeest! We halen de Schotse DJ / producer van wereldformaat Gary Beck op veler verzoek terug naar Zwolle; de man draaide eerder al voor een uitverkocht Hedon in 2015. De mannen van Ravedans nemen de Kleine Zaal onder handen, Pauluz transformeert de foyer in een Chillout area en DEEP zou natuurlijk geen DEEP zijn zonder de technotrots van Zwolle achter de decks: Roy El Kei!

 

GARY BECK

Gary Beck wordt gezien als één van de meest innovatieve producers in de hedendaagse electronic music scene. Geroemd vanwege zijn eigen unieke geluid, en een veel geboekte DJ door zijn ijzersterke live shows. Zo konden we hem al zien draaien op o.a. Awakenings en Timewarp. Zijn fans in de techno scene zelf zijn trouwens ook niet de minste. Grootheden als Pete Tong, Dubfire, Len Faki en Chris Liebing mag hij onder zijn trouwe fanbase scharen, maar ook Dave Clarke die maar al te graag Beck uitnodigd voor zijn eigen avond op ADE!

ROY EL KEI

Roy El Kei is een van Nederland’s populairste en prominent rijzende sterren in de Techno scene. Met een reputatie als perfectionist in de studio is het geen wonder dat hij gesigneerd is bij gerespecteerde labels als Bush Record, Rythm Converted en Marco Bailey’s MB Electronics. Na getoerd te hebben door Azië en Australië en vele malen gedraaid te hebben in bekende zalen als Studio 80, Westerunie en uiteraard bij grote evenementen als “I Am Techno”, “Wildness Festival” en “Kingsland” kan Roy El Kei worden opgenomen in het rijtje van Techno Elites.

PAULUZ 

Danceburgemeester Pauluz neemt de foyer over en draait tot in de vroege uurtjes de lekker chill-out techno waarbij jij eventjes weg kan zweven en je rust kan pakken op één van de zitzakken

RAVEDANS

De heren van Ravedans krijgen de sleutel van de kleine zaal en zetten deze helemaal naar hun eigen hand! Met een unieke line-up en een decor die niet zo mistaan op een groots festivals. Ravedans is een online technoplatform uit Zwolle dat binnen ekele jarn enorm gegroeid is en dat zich wereldwijd richt op technofans en dancemoves. Hun video’s werden al miljoenen keren bekeken op social media. De eerste act die we voor het podium van Ravedans mogen bekendmaken is het duitse duo Luca Secco & Craftkind:

LUCA SECCO & CRAFTKIND 

Mocht je deze Duitse heren nog niet kennen van hun tracks zoals 'No Chords', '64', 'Phone Call', 'Bak2Bak' of 'F### That', dan ken je ze vast van een van hun dikke remixes van tracks van o.a. DJOKO, Lee Jeffrey of Camilo do Santos. Hun platen worden gedraaid door namen als Klangkuenstler, Todd Terry, Raffa FL, Sidney Charles en Wade, dus we zijn maar wat blij dat deze bazen op onze line-up staan!

 

 

 

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...