THE DIRTY DADDIES

Datum vr 28 dec 2018
Locatie Grote Zaal
Status Laatste kaarten
Aanvang 20:15
Zaal open 19:30
Prijs € 17,00
Bestel tickets

Vanaf 2 januari 2018 werken we ‘cashless’ in Hedon, oftewel ‘contantloos”. Dit houdt in dat er enkel met pin betaald kan worden en we geen contant geld meer kunnen aannemen. Dit geldt voor de kaartverkoop aan de deur en het afrekenen van consumptiemunten. De muntautomaten werkten al enkel met pinbetalingen. Met de switch naar cashless wordt de garderobe vanaf 2 januari gratis en hoeft daar dus geen losse euro meer voor betaald te worden.

Jaaaa, je favoriete papa's komen terug naar Zwolle!!! Energieker, feller en intenser (en ja ook smeriger) dan ooit te voren: de Dirty Daddies dopen hun tour om tot de Dirty Winterspelen. Als ware atleten spelen deze mannen 120 tracks in een 120 minuten durende mash-up set: anthems tot festivalbangers op Olympisch niveau! 

 

Hedon Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...