Dit evenement is geweest

Vanaf 2 januari 2018 werken we ‘cashless’ in Hedon, oftewel ‘contantloos”. Dit houdt in dat er enkel met pin betaald kan worden en we geen contant geld meer kunnen aannemen. Dit geldt voor de kaartverkoop aan de deur en het afrekenen van consumptiemunten. De muntautomaten werkten al enkel met pinbetalingen. Met de switch naar cashless wordt de garderobe vanaf 2 januari gratis en hoeft daar dus geen losse euro meer voor betaald te worden.

We zijn ongetwijfeld allemaal bekend met DeWolff, het driekoppige rock ’n roll monster van de broertjes Pablo en Luca van der Poel en Robin Piso. Met hun geluid geïnspireerd op Jimi Hendrix, The Doors, Leon Russel en Allman Brothers weten ze vele zieltjes te winnen. Op jonge leeftijd wisten ze een platendeal te scoren en de laatste jaren speelden ze a meer dan achthonderd shows. Je kan je inbeelden hoe goed deze jongens op elkaar zijn ingespeeld.

In mei van dit jaar bracht de band hun zesde studioalbum Thrust uit wat een wereldwijde release kreeg. Op Thrust komt de energie van de honderden optreden samen met de ervaringen die de band de afgelopen tien jaar als drietal meemaakte. Deze clubtour ligt in het verlengde van Thrust, een energieke avond met muzikanten als geen ander op elkaar ingespeeld en met de perfecte beheersing van hun instrumenten.

SUPPORT: BLACK BOTTLE RIOT

In het voorprogramma staat de band Black Bottle Riot, stevige rockers uit het oosten van het land. De band speelde al op festivals als Down The Rabbit Hole, Zwarte Cross en Appelpop. Tevens mocht de band in het voorprogramma van o.a. Pearl Jam en The Black Keys spelen. 

En ook voorafgaand en tussen Black Bottle Riot en DeWolff hoef je zeker niet stil te staan. DJ Wim Behre heeft een passie voor vinyl, zowel vintage als recent. Hij draait uitermate dansbare soul, country, funk, rhythm & blues, garagerock, punk, psychedelisch, jazz, reggae én rock’n roll.  

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...