Dit evenement is geweest

Gratis

Vanaf 2 januari 2018 werken we ‘cashless’ in Hedon, oftewel ‘contantloos”. Dit houdt in dat er enkel met pin betaald kan worden en we geen contant geld meer kunnen aannemen. Dit geldt voor de kaartverkoop aan de deur en het afrekenen van consumptiemunten. De muntautomaten werkten al enkel met pinbetalingen. Met de switch naar cashless wordt de garderobe vanaf 2 januari gratis en hoeft daar dus geen losse euro meer voor betaald te worden.

Van der Capellen Scholengemeenschap heeft aandacht voor talentontwikkeling van de leerlingen. Dat blijkt wel uit de maar liefst vijf verschillende talentstromen die op we tegenwoordig aanbieden. Sinds 2006 is de Muziekstroom een begrip op onze school. We laten regelmatig van ons horen, binnen en buiten de schoolmuren. Een aantal onderdelen zijn: de Open Dagen, de Musicalproductie samen met de Theaterstroom, Zwolle Unlimited en het jaarlijkse Muziekstroom Concert! Dit jaar op maandag 25 juni!

Sinds vorig jaar vindt dit concert plaats in poppodium Hedon. Met professioneel licht en geluid op het podium spelen waar vele giganten uit de Nederlandse en internationale muziekscène ook gespeeld hebben. Het ziet er super uit en het klinkt als een klok: vandaar wegens succes dit jaar weer!

Aan alle uitvoerende activiteiten gaat natuurlijk veel werk vooraf. Naast de samenwerking met Hedon wordt er in de weken in aanloop naar het concert ook gewerkt met de studenten van de opleiding Artiest van het Deltion College. Deze studenten zijn zelf popmuzikanten in spé en kunnen in de verschillende coaching sessies hun ervaringen overbrengen aan onze leerlingen! Ook school worden de leerlingen natuurlijk voorbereid in de lessen: wel drie uur in de week! In deze lessen wordt er vanaf jaar 1 meteen gerepeteerd in bands, maar is er ook ruimte voor het ontdekken en leren van nieuwe instrumenten en het zelfstandig op eigen niveau ontwikkelen van muzikale vaardigheden. Als iedereen zijn partij kent dan wordt alles samengesmeed tot zwaar muzikaal metaal, fruitige popmuziek, prachtige songs, dance muziek of lekkere rock!

Ook dit Muziekstroom Concert belooft weer een mooi afwisseling te worden van verschillende muziekstijlen en ontluikend muzikaal talent!

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...