Dit evenement is geweest

Berry ‘Jack’ Krikken en Sebastiaan ‘Weatherman’ Weerman zijn Jack and the Weatherman: twee vrienden uit Haarlem die met zonnige liedjes, liefde voor muziek en plezier in het spelen positiviteit de wereld in sturen. Op Spotify gaan de jongens wereldwijd: de eerste single Till The Sun Comes Up van het album The Lucky Ones is al meer dan vier miljoen keer gestreamd. Afgelopen zomer bracht Jack and the Weatherman hun mooie pop/folk-liedjes ten gehore door heel Europa: van het Hongaarse Veszprémi Utcazene Fesztivál tot het vertrouwde Oerol. Jack and the Weatherman staat garant voor een avond vol good vibes, een aanrader voor liefhebbers van acts als The Lumineers, Jason Mraz en George Ezra. 

SUPPORT: COOKHOUSE

Support is er van de band Cookhouse. De broers Ronald en Jeroen Hendriksen richten in 2015 de band op. Hun keuken is de kweekvijver van zo'n beetje al hun muzikale ideeën. Daar voelen ze zich thuis en sleutelen ze aan hun folky, rauwe en fijne sound. Ze deden in 2017 mee aan de Popronde en waren al NPO 3FM talent van de maand, de opvolger van Serious Talent!

 

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...