JACK AND THE WEATHERMAN
SUPPORT: COOKHOUSE

Datum do 04 okt 2018
Locatie Kleine Zaal
Status Bevestigd
Aanvang 21:00
Zaal open 20:30
Prijs € 14,50
Bestel tickets

Vanaf 2 januari 2018 werken we ‘cashless’ in Hedon, oftewel ‘contantloos”. Dit houdt in dat er enkel met pin betaald kan worden en we geen contant geld meer kunnen aannemen. Dit geldt voor de kaartverkoop aan de deur en het afrekenen van consumptiemunten. De muntautomaten werkten al enkel met pinbetalingen. Met de switch naar cashless wordt de garderobe vanaf 2 januari gratis en hoeft daar dus geen losse euro meer voor betaald te worden.

Berry ‘Jack’ Krikken en Sebastiaan ‘Weatherman’ Weerman zijn Jack and the Weatherman: twee vrienden uit Haarlem die met zonnige liedjes, liefde voor muziek en plezier in het spelen positiviteit de wereld in sturen. In oktober 2017 deden zij hun eerste clubtour door 't land met uitverkochte zalen. Op Spotify gaan de jongens nog steeds wereldwijd en de eerste single van het album Till The Sun Comes Up is al meer dan 1 miljoen keer gestreamd in een paar maanden! Jack and the Weatherman brengt mooie pop/folk-liedjes verhalenderwijs met prachtige tweestemmige harmonieën en enorm veel energie. Jack and the Weatherman staat garant voor een avond vol good vibes!

SUPPORT: COOKHOUSE

Support is er van de band Cookhouse. De broers Ronald en Jeroen Hendriksen richten in 2015 de band op. Hun keuken is de kweekvijver van zo'n beetje al hun muzikale ideeën. Daar voelen ze zich thuis en sleutelen ze aan hun folky, rauwe en fijne sound. Ze deden in 2017 mee aan de Popronde en waren al NPO 3FM talent van de maand, de opvolger van Serious Talent!

 

 

Hedon Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...