Dit evenement is geweest

Studentenprijs: €10,00. Neem je studentenpas mee.

TOM SLIGTING

Tom is Sligting is al jaren een van de vaste headliners van Comedy Café Amsterdam. Tom is een artiest die als geen ander het publiek in zijn act weet te betrekken en blijft elke seconde boeien. Sligting is zeer actueel, energiek en onvermoeibaar. Hij heeft een eigen stijl, is niet echt grof, maar zoekt wel grenzen op. Tom neemt je mee op zijn ontdekkingstocht en laat je een wereld zien die je nooit eerder hebt gezien.

SAMIR FIGHIL

Samir Fighil is een comedian die in een geheel eigen stijl zijn toehoorders keer op keer weet te raken, als zichzelf of als één van zijn vele typetjes. Met een breed scala aan herkenbare situaties en verfrissende grappen, weet hij de buikspieren van een zeer divers en nog altijd groeiend publiek te trainen. 

FUAD HASSEN

Fuad is een geboren comedian met zijn hilarische observaties weet hij elke zaal voor zich te winnen.
In 2013 behaalde hij de finale van Cameretten en heeft hij een verpletterende indruk achter gelaten op de jury.  Momenteel speelt Fuad zijn tweede avondvullende  programma Held en was  hij te zien in het BNN Vara Televisieprogramma Rare Jongens.

“Publiek is in goede handen bij aimabele verteller Fuad Hassen.” - NRC Handelsblad

WOUTER MONDEN

Wouter is een comedian die veel optreedt in Nederland, Belgie en Engeland. Als sympathiek uitziende jongen pakt hij het publiek moeiteloos in maar hij kan hard en cynisch uit de hoek komen als het gaat om dingen die hij écht belangrijk vindt. Door zijn energieke presentatie is hij een veel gevraagd MC.

een begenadigd verteller die met gemak op het podium staat.’ ‘Zijn verhaal dat hij met verve neerzet, is doorspekt met taalgrappen.’ Jury Leidscabaretfestival

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...