COMEDY NIGHT
VINCENT GEERS / SAMIR FIGHIL / FAUD HASSEN / WOUTER MONDEN

Datum do 06 sep 2018
Locatie Grote Zaal
Status Bevestigd
Aanvang 20:30
Zaal open 20:00
Prijs € 12,50
Bestel tickets

Studentenprijs: €10,00. Neem je studentenpas mee.

VINCENT GEERS

Vincent Geers speelt al meer dan 20 jaar als stand up comedian in binnen en buitenland.  Hij is een van de vaste spelers van het Comedy cafe Amsterdam en won in 2007 de jury en de publieksprijs van het Cameretten festival in Rotterdam. Naast dat hij zelf speelt is hij ook regisseur en schrijver voor TV en theater. Zo schreef hij het afgelopen jaar teksten voor o.a. Dino ( RTL5), Het correspondent Dinner met Mark Rutte, Celebrity stand up ( Comedy central), Televizierringgala  (Npo1) en the roast of Gordon ( Comedy central).

SAMIR FIGHIL

Samir Fighil is een comedian die in een geheel eigen stijl zijn toehoorders keer op keer weet te raken, als zichzelf of als één van zijn vele typetjes. Met een breed scala aan herkenbare situaties en verfrissende grappen, weet hij de buikspieren van een zeer divers en nog altijd groeiend publiek te trainen. 

FUAD HASSEN

Fuad is een geboren comedian met zijn hilarische observaties weet hij elke zaal voor zich te winnen.
In 2013 behaalde hij de finale van Cameretten en heeft hij een verpletterende indruk achter gelaten op de jury.  Momenteel speelt Fuad zijn tweede avondvullende  programma Held en was  hij te zien in het BNN Vara Televisieprogramma Rare Jongens.

“Publiek is in goede handen bij aimabele verteller Fuad Hassen.” - NRC Handelsblad

WOUTER MONDEN

Wouter is een comedian die veel optreedt in Nederland, Belgie en Engeland. Als sympathiek uitziende jongen pakt hij het publiek moeiteloos in maar hij kan hard en cynisch uit de hoek komen als het gaat om dingen die hij écht belangrijk vindt. Door zijn energieke presentatie is hij een veel gevraagd MC.

een begenadigd verteller die met gemak op het podium staat.’ ‘Zijn verhaal dat hij met verve neerzet, is doorspekt met taalgrappen.’ Jury Leidscabaretfestival

 

Hedon Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...