Dit evenement is geweest

Vanaf 2 januari 2018 werken we ‘cashless’ in Hedon, oftewel ‘contantloos”. Dit houdt in dat er enkel met pin betaald kan worden en we geen contant geld meer kunnen aannemen. Dit geldt voor de kaartverkoop aan de deur en het afrekenen van consumptiemunten. De muntautomaten werkten al enkel met pinbetalingen. Met de switch naar cashless wordt de garderobe vanaf 2 januari gratis en hoeft daar dus geen losse euro meer voor betaald te worden.

We vieren het leven van nu, met de muziek van toen we allemaal nog lekker jong waren. Want terwijl jij rondsprong op je Lolobal of speelde met je Murdock-pop, was er verdomd veel goede muziek op de radio en dat is precies de muziek die voorbij komt bij Kulture Klub. We gaan voor 80's met smaak: Van Grace Jones en Talking Heads via The Smiths en Neneh Cherry naar David Bowie en Duran Duran. Goede muziek, leuke mensen, een wijntje en een dansvloer. Geen verkleedpartij, maar gewoon een goed dansfeest.

JEROEN VAN INKEL

Wie kent Jeroen van Inkel niet? Deze smaakmaker op de radio werd in de jaren tachtig razend populair met programma’s als Curry & van Inkel en Stenders & Van Inkel en Rinkeldekinkel allemaal onder de vlag van Veronica op het toen nog mateloos populaire Radio 3. Later volgden nog avonturen bij Radio 538 en Q Music maar sinds kort is hij weer terug op de publieke radio bij Radio 5. Door alle jaren heen heeft Van Inkel een geweldige hoeveelheid hits mogen aankondigen en alleen de allerbeste hits hebben een plekje gevonden in zijn platenkoffer. Als er iemand is die weet hoe je Hedon aan het dansen krijgt dan is het deze smaakmaker wel met ruim 35 jaar aan ervaring! Wist je trouwens dat Jeroen van Inkel in het echt Jeroen Hendrik Donderwinkel heet? Niet doorvertellen hoor!

De overige DJ’s bij Kulture Klub zijn Hans Stroeve en Jaap Brienen. Hans Stroeve draaide in de jaren 80 al platen voor heel wat Zwolse dansvloeren: Blancave, Swing-O-Theek The Fonz en natuurlijk in De Docter. Jaap Brienen werd jaren later bekend als ochtend-DJ bij Radio 6 en zit tegenwoordig bij Sublime FM. Uiteraard ken je Jaap ook van zijn DJ-sets tijdens We The People.. De twee vinden elkaar nu bij Kulture Klub in hun gezamenlijke liefde voor de muziek uit de 80s.

 

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...