TURN-UP ft. BIZZEY
LOW-REPLY / JERMAINE BEAUX / MC REZASKILLS

Datum vr 19 okt 2018
Locatie Grote Zaal
Status Bevestigd
Aanvang 20:00
Zaal open 20:00
Einde 00:30
Prijs € 7,50
Leeftijd 13 t/m 17 jaar (ID Verplicht)
Bestel tickets

Vanaf 2 januari 2018 werken we ‘cashless’ in Hedon, oftewel ‘contantloos”. Dit houdt in dat er enkel met pin betaald kan worden en we geen contant geld meer kunnen aannemen. Dit geldt voor de kaartverkoop aan de deur en het afrekenen van consumptiemunten. De muntautomaten werkten al enkel met pinbetalingen. Met de switch naar cashless wordt de garderobe vanaf 2 januari gratis en hoeft daar dus geen losse euro meer voor betaald te worden.

Wát een geslaagd feest was het op 15 juni! Een ramvolle editie van TURN-UP met o.a. Latifah en een hele zaal die uit zijn dak ging… WAUW! Op 19 oktober is er weer een nieuwe editie van TURN-UP dus zet hem snel in je agenda! De line-up blijft nog even een verrassing, maar wat we al wel weten is dat het weer een fantastisch feest gaat worden!

TURN-UP is het tofste feest voor jongeren van 13 t/m 17 jaar. Een dik volwassen feest zonder dat je volwassen hoeft te zijn. Uiteraard voorzien we jullie weer van de dikste visuals en dat allemaal op de grootste dansvloer van Zwolle. Hebben we er zin in?!

 

Hedon Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...