Dit evenement is geweest

Vanaf 2 januari 2018 werken we ‘cashless’ in Hedon, oftewel ‘contantloos”. Dit houdt in dat er enkel met pin betaald kan worden en we geen contant geld meer kunnen aannemen. Dit geldt voor de kaartverkoop aan de deur en het afrekenen van consumptiemunten. De muntautomaten werkten al enkel met pinbetalingen. Met de switch naar cashless wordt de garderobe vanaf 2 januari gratis en hoeft daar dus geen losse euro meer voor betaald te worden.

Liefhebbers van Villagers, Nick Mulvey en Luke Sital-Singh opgelet: All The Luck In The World komt naar Zwolle! Wellicht niet een vaste waarde in je spotifylijstjes maar grote kans dat daar binnenkort verandering in komt. De band bestaat uit drie Ierse songwriters die, reeds gevestigd in Berlijn, de breekbare traditionele Ierse fok muziek combineert met de alternatieve invloeden van de Duitse hoofdstad. In 2014 kwam All The Luck In The World met haar debuutalbum en speelde ze zich voor het eerst internationaal in de kijker met de DIY-single Never (inmiddels bijna 7 miljoen streams op Spotify!), nu is er de prachtige opvolger A Blind Arcade. 

SUPPORT: GOOD GHOST

Het voorprogramma is vanavond in handen van Good Ghost. De Ierse singer-songwriter Stephen Lovatt bracht dit jaar zijn debuut April Showers uit en werkt momenteel vanuit zijn nieuwe thuishaven Berlijn aan nieuwe muziek en het veroveren van de Europese concertzalen en clubs. 

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...