Dit evenement is geweest

In zijn bio staat hij vermeld als "Texas-born, highway-based storyteller & songwriter” en daar kunnen wij moeilijk iets anders van maken. De kracht van Jarrod Dickenson is het vertellen van verhalen, niet voor niks een Texaanse traditie. Geboren in Waco maar tegenwoordig vooral heel veel on the road, met een kenmerkende hoge hoed en zijn snor netjes in de krul. Hij ging al op tour Laura Marling Duke Special en David Bromberg en bracht zijn laatste album uit op het fameuze Decca Records. Howdy folks! 

SUPPORT: DAVID FORD

Het voorprogramma is vanavond in handen van de Britse singer-songwriter die dit jaar zijn vierde album Animal Spirits heeft uitgebracht. Een album wat door de Britse pers erg goed werd ontvangen. David Ford is een multi-instrumentalist en beheerst zijn looppedaal als geen ander. Juist door dit gebruik weet hij onderscheidende muziek te maken wat hem bewonderen en tournees opleverde met artiesten als Elvis Costello, Gomez, Ray LaMontagne, Aqualung en Richard Ashcroft.

 

 

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...