Dit evenement is geweest

Snares die je trommelvliezen laten scheuren en keiharde basslines, dit is Breakbaar! Hét feest met de allerdikste drum-n-bass en dubstep met dit keer Fre4knc achter de decks!

FRE4KNC

Wie denkt dat Noisia de enige naam van formaat in de Groningse drum and bass-scene is, heeft het goed mis. In het buitenland maken ze die fout niet: Fre4knc draaide niet alleen op Sziget's zusterfestival Balaton Sound, maar ook in diverse Europese steden. Met veel ervaring en releases voor Noisia's Invisible, Critical Music en Dispatch Recordings heeft hij zijn eigen rauwe en techy drum & bass sound.

Het begon weer dusdanig te kriebelen bij oud resident Sobanic dat hij na een tijdje afwezig te zijn geweest op  27 oktober weer terug is met een een onvervalst harde set! De vaste Breakbaar crew is uiteraard ook weer van de partij, Bassick brengt standaard de beste tunes mee en samen met MC Shout op de mic maken zij de ravage die Breakbaar heet compleet!

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...