Dit evenement is geweest

Vanaf 2 januari 2018 werken we ‘cashless’ in Hedon, oftewel ‘contantloos”. Dit houdt in dat er enkel met pin betaald kan worden en we geen contant geld meer kunnen aannemen. Dit geldt voor de kaartverkoop aan de deur en het afrekenen van consumptiemunten. De muntautomaten werkten al enkel met pinbetalingen. Met de switch naar cashless wordt de garderobe vanaf 2 januari gratis en hoeft daar dus geen losse euro meer voor betaald te worden.

Na twee succesvolle tours van Green Lizard tribute to Nirvana de afgelopen twee jaar is het nu tijd om een tribute to the nineties te doen. Dus niet alleen van de band Nirvana maar ook nummers van Urban Dance Squad, Smashing Pumpkins, Pixies en Alice In Chains. Vooral Urban Dance Squad wordt interessant want deze nummers worden uitgevoerd met de Silver Surfering Rudeboy, juist de originele zanger van deze legendarische band. Verwacht een set met alleen maar krakers. Kortom deze goedlopende samenwerking wordt naar een nog hoger niveau getild. The nineties are back!


De mannen van Green Lizard hebben de perfectie van het repertoire inmiddels benaderd, en de enorme moshpits voor het podium kunnen nooit wennen. De muziek van Nirvana is door Green Lizard springlevend gehouden, en in Patronaat werd bewezen dat het tijdloos blijft."

- Maxazine - 


support: PRESTCOLD MOLLY

Yeaaah de mannen van Prestcold Molly komen support doen bij Green Lizard! Met leden van o.a. Paceshifters en Magnetic Spacemen op het podium voelt het direct vertrouwd dus kunnen we wat ons betreft de introductie overslaan en direct doorknallen met de overheerlijke tracks in de lijn van culthelden Pearl Jam, Dinosaur Jr. en Smashing Pumpkins! 

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...