Dit evenement is geweest

Helaas bereikte ons onlangs het bericht dat het optreden van Eye In The Sky op woensdag 7 november in Hedon wordt geannuleerd omdat David Paton verhinderd is om deel te nemen aan de show. Uiteraard kunnen reeds gekochte kaarten worden geretourneerd. Klik hier voor meer informatie over retourneringen via TicketMaster. 

Voor verdere vragen kunt contact opnemen via info@hedon-zwolle.nl

Wanneer twee legendarische namen besluiten om samen te werken moet er wel magie ontstaan. Als de bandleden van Alan Parsons Project samen met Maggie Reilly de krachten bundelen hebben ze een bijna oneindige doos met hits om aan te spreken. Het resultaat is een show dat hele generaties langs de soundtrack van hun leven stuurt.

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...