Dit evenement is geweest

Sinds het verschijnen van My Friend Marx en Human Herdings heeft Marc O'Reilly zichzelf neergezet als een bijzonder scherpe muzikant in de wereld van de singer-songwriters. Zijn stemgeluid en gitaarspel doen denken aan muzikanten als John Martyn en Ray Lamontagne. Hij speelde op grote festivals als Glastonbury, Eurosonic en Reeperbahn Festival en wist airplay te scoren op zenders als de BBC. Ook Britse kranten The Guardian en Indenpendent zijn vol lof over de singer-songwriter. In maart bracht hij zijn album 'L'etre Politique uit waarmee hij nu op tour gaat. 


“Sensational, Irish roots music has a new star”
- Roots & Fusion UK -


 

SUPPORT: IAN CLEMENT

Ian Clement, met name bekend als frontman van de succesvolle band Wallace Vanborn, tovert met zijn diepe stem een bijzondere, intieme wereld tevoorschijn. De muziek van Ian is meeslepend, intiem en soms somber. Fans van singer-songwriters zoals Mark Lanegan, Dan Auerbach en Edward Sharpe vallen prompt voor zijn intrigerende manier van muzikale verhalen vertellen. Na het opnemen van zijn eerste soloalbum Drawing Daggers met Peter Obbels, zag Clement zijn kans om een nieuwe verzameling nummers op te nemen onder het toezicht van de geprezen René Tinner. Deze veteraan, voornamelijk bekend van het werk dat hij voor Can verrichte, produceerde eerder voor namen als Lou Reed en George Harrison en bleek met zijn ‘less is more’ aanpak de ideale kandidaat voor Ian's aankomende soloalbum See Me In Synchronicity.

 

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...