Dit evenement is geweest

Op zaterdag 29 september dansen jij en je vrienden op de lekkerste R&B en Hiphop tracks gedraaid door de beste DJ acts van Nederland tijdens de danceavond bij uitstek: LUX! Want de zomer mag dan wel voorbij zijn, maar de echte hittegolf moet nog plaatsvinden, met deze editie een smerig lekkere headliner in de vorm van Vunzige Deuntjes Soundsystem.

 

VUNZIGE DEUNTJES SOUNDSYSTEM

Lekkere deuntjes kun je overal wel horen, maar vunzige deuntjes hoor je alleen bij Vunzige Deuntjes! Deze populaire clubnight uit Amsterdam pakt hun bus in met een vracht aan smerige beats en reist op zaterdag 29 september naar Hedon. Verwacht de beste dancehall, R&B en hiphop uit de nineties en zero’s, maar ook alle nieuwe muziek die daarop is geïnspireerd. Dus of je nu van Drake, Sean Paul of CeCe Peniston houdt: het is tijd om te schudden en te schuren en te dampen en te zweten!

 

 

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...