Dit evenement is geweest

LET OP: Alleen kinderen hebben een kaartje nodig, volwassenen mogen gratis naar binnen!

De Kinderboekenweek krijgt dit jaar in Zwolle een bijzondere en feestelijke afsluiting. Op 14 oktober a.s. vindt in Hedon het Groot Zwols Kinderboekenfeest plaats: een festival compleet met theater, muziek, workshops, boekenmarkt én gastvoorlezers. Het feest staat in het teken van vriendschap en sluit daarmee aan bij het landelijke thema van de Kinderboekenweek, dat het motto “Kom erbij!” draagt. 

De naam zegt het al: voor het Groot Zwols Kinderboekenfeest wordt er groots uitgepakt. Het feest, dat plaatsvindt op zondag van 11.00 tot 14.00 uur, is bedoeld voor kinderen van 4 t/m 10 jaar en hun ouders. Er zullen heel veel leuke interactieve activiteiten worden georganiseerd. Help mee met de verhuizing van de koning en koningin van Kaduize (naar de liederen van Annie M.G. Schmidt), knutsel vriendschapsarmbandjes of swing in de Blacklight Disco! Laat je schminken tot een stoere superheld, luister naar Nationaal Voorleeskampioen Sarah uit Zwolle of doe mee aan de workshop Schrijfbende en schrijf een mooi verhaal. Eén ding is zeker: de Kinderboekenweek 2018 krijgt in Zwolle een onvergetelijke afsluiting! 


 De initiërende culturele instellingen leveren allen een bijdrage aan het Kinderboekenfeest, houdt de Hedon site in de gaten voor het volledige programma.

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...