GROOT ZWOLS KINDERBOEKENFEEST

Datum zo 14 okt 2018
Locatie Hedon
Status Net bevestigd
Aanvang 11:00
Zaal open 11:00
Prijs € 5,00
Bestel tickets

Vanaf 2 januari 2018 werken we ‘cashless’ in Hedon, oftewel ‘contantloos”. Dit houdt in dat er enkel met pin betaald kan worden en we geen contant geld meer kunnen aannemen. Dit geldt voor de kaartverkoop aan de deur en het afrekenen van consumptiemunten. De muntautomaten werkten al enkel met pinbetalingen. Met de switch naar cashless wordt de garderobe vanaf 2 januari gratis en hoeft daar dus geen losse euro meer voor betaald te worden.

De Kinderboekenweek krijgt dit jaar in Zwolle een bijzondere en feestelijke afsluiting. Op 14 oktober a.s. vindt in Hedon het Groot Zwols Kinderboekenfeest plaats: een festival compleet met theater, muziek, workshops, boekenmarkt én gastvoorlezers. Het feest staat in het teken van vriendschap en sluit daarmee aan bij het landelijke thema van de Kinderboekenweek, dat het motto “Kom erbij!” draagt.

De naam zegt het al: voor het Groot Zwols Kinderboekenfeest wordt er groots uitgepakt. Het feest, dat plaatsvindt zondag van 11.00 tot 14.00 uur, is bedoeld voor kinderen van 4 t/m 10 jaar en hun ouders.

Naast de boekenruilbeurs, optredens en workshops valt er nog veel meer te beleven. De kinderen kunnen zelfs een dansje wagen! Er is een hapje en een drankje en diverse gastvoorlezers voorzien het feest van spannende verhalen. Eén ding is zeker: de Kinderboekenweek 2018 krijgt in Zwolle een onvergetelijke afsluiting!

De initiërende culturele instellingen leveren allen een bijdrage aan het Kinderboekenfeest, houdt de Hedon site in de gaten voor het volledige programma.

Hedon Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...