RAW ESSENCE DANCE BATTLE - 5 YEAR ANNIVERSARY

Datum zo 16 dec 2018
Locatie Grote Zaal
Status Bevestigd
Aanvang 12:45
Zaal open 12:00
Voorverkoop € 10,00
Deur € 15,00
Bestel tickets

Vanaf 2 januari 2018 werken we ‘cashless’ in Hedon, oftewel ‘contantloos”. Dit houdt in dat er enkel met pin betaald kan worden en we geen contant geld meer kunnen aannemen. Dit geldt voor de kaartverkoop aan de deur en het afrekenen van consumptiemunten. De muntautomaten werkten al enkel met pinbetalingen. Met de switch naar cashless wordt de garderobe vanaf 2 januari gratis en hoeft daar dus geen losse euro meer voor betaald te worden.

De vetste Urban Dance Battle van Oost Nederland keert dit jaar nog terug voor een 5 Year Anniversary editie! Uiteraard vieren we zo'n mijlpaal met de dikste freestyle solo-, duo- en crewbattles op de grootste dansvloer van Zwolle. Meer informatie over programma en categoriën volgt snel. 

 

Hedon Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...