RAW ESSENCE DANCE BATTLE - 5 YEAR ANNIVERSARY
JURY: ROCHE APINSA / LUCIANO HIWAT / SHAILESH BAHORAN

Datum zo 16 dec 2018
Locatie Grote Zaal
Status Bevestigd
Aanvang 11:30
Zaal open 11:30
Voorverkoop € 10,00
Deur € 15,00
Bestel tickets

Een ticket voor Raw Essence geeft ook toegang tot B-Boy Breakdown later deze dag!

Hosts: SEAN / JIVAN

DJ’S: TLM / NADER NAFI / LUCAS BENJAMIN

Live Muziek: ESZTECA / COEN WITTEVEEN

De vetste Urban Dance Battle van Oost Nederland keert dit jaar nog terug voor een 5-year Anniversary editie! Uiteraard vieren we zo'n mijlpaal met de dikste freestyle solo-, duo- en crewbattles op de grootste dansvloer van Zwolle.

MEEDOEN KAN IN DE CATEGORIEËN:
House Battle: 1 vs. 1 - Prijs € 100
Breakdance Battle: 1 vs. 1 - Prijs € 100
Hip-hop Battle t/m 15: 2 vs. 2 - Prijs € 50
Hip-hop Battle 16+: 2 vs. 2 - Prijs € 200
All style Crew Battle: 3 vs. 3 - Prijs € 300

Natuurlijk laten we onze verjaardag niet onopgemerkt voorbij gaan, daarom kun je deze dag ook genieten van de vetste graffiti demo’s van oa Brush, Suez, Moron, Romeo en Mega. Ook worden exclusief videomateriaal vertoond en zijn er bijzondere filmscreenings, DJ’s en hiphopshops met merchandise en vinyl.

En alsof dat nog niet genoeg is...
Vanaf 20:30 uur loopt het programma van Raw Essence Dance Battle over in B-Boy Breakdown Reunion ft Schoolly D. Met het kaartje dat jij koopt voor Raw Essence, mag je ook GRATIS blijven voor dit event en genieten van de beste old school hiphop. 


 

RAW ESSENCE INSCHRIJFFORMULIER 


Raw Essence wordt georganiseerd i.s.m. Social Dance en mede mogelijk gemaakt door Provincie Overijssel, het Hervormd Weeshuis en BUZ.

Hedon Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...