Dit evenement is geweest

Vanaf 2 januari 2018 werken we ‘cashless’ in Hedon, oftewel ‘contantloos”. Dit houdt in dat er enkel met pin betaald kan worden en we geen contant geld meer kunnen aannemen. Dit geldt voor de kaartverkoop aan de deur en het afrekenen van consumptiemunten. De muntautomaten werkten al enkel met pinbetalingen. Met de switch naar cashless wordt de garderobe vanaf 2 januari gratis en hoeft daar dus geen losse euro meer voor betaald te worden.

"Grungey, noisey rocksongs die je niet meer uit je kop krijgt, gemaakt door vier misselijk coole Britten: dat is Black Honey" aldus 3voor12 en daar kunnen wij verder weinig aan toevoegen. De band rondom de ubercoole frontvrouw Izzy B. Philip gaat als een stoomtrein. Hun zegetocht in Nederland ging via  Eurosonic en London Calling naar behoorlijk veel airplay op 3FM. Ook in hun thuisland ging het hard, de BBC is fan van Black Honey en de band ging ook op tour met o.a. Royal Blood. In september komt dan eindelijk het langverwachte debuutalbum en om dat te vieren touren ze door Europa met een optreden in Zwolle!

SUPPORT PINS:

Het voorprogramma is vanavond in de handen van PINS. Een postpunk/grunge band uit UK. Ze maakten al eens een nummer samen met Iggy Pop! 

 

THE DAILY INDIE

Vanuit een grote liefde voor indie hebben Hedon en The Daily Indie besloten een samenwerkingsverbond aan te gaan, om gezamenlijk muziekliefhebbers bloot te stellen aan te tofste indie acts in de vorm van shows, interviews, acties, achtergrondartikelen. The Daily Indie is een platform dat zich naar eigen zeggen niet richt op snelle hypes, maar op artiesten, festivals, poppodia, boekers en labels waarvan zij vinden dat deze gehoord moeten worden.

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...