Dit evenement is geweest

Vanaf 2 januari 2018 werken we ‘cashless’ in Hedon, oftewel ‘contantloos”. Dit houdt in dat er enkel met pin betaald kan worden en we geen contant geld meer kunnen aannemen. Dit geldt voor de kaartverkoop aan de deur en het afrekenen van consumptiemunten. De muntautomaten werkten al enkel met pinbetalingen. Met de switch naar cashless wordt de garderobe vanaf 2 januari gratis en hoeft daar dus geen losse euro meer voor betaald te worden.

Het is weer zover:  ‘Ja Hoor’ houdt weer een feestje in Hedon. De formatie die is opgericht door Zwollenaren Jeroen Schuurman en Ronald Wanrooy kende grote successen en speelde onder meer in de voorprogramma’s van Blof, van Dik Hout en The Scene en bracht zelfs een aantal cd’s uit. Een avondje ‘Ja Hoor’ staat garant voor fun en een muzikaal feestje. De inmiddels 10-koppige band brengt nummers van Nederlandse bodem maar schuwt ook de Rock and Roll niet. Lekker meezingen dus! Mis dit unieke evenement niet en wees erbij als je lekker uit je dak wil gaan en even de sleur van alledag wil ontlopen. Niet dan? Ja hoor!

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...