Dit evenement is geweest

Uitverkocht

Vanaf 2 januari 2018 werken we ‘cashless’ in Hedon, oftewel ‘contantloos”. Dit houdt in dat er enkel met pin betaald kan worden en we geen contant geld meer kunnen aannemen. Dit geldt voor de kaartverkoop aan de deur en het afrekenen van consumptiemunten. De muntautomaten werkten al enkel met pinbetalingen. Met de switch naar cashless wordt de garderobe vanaf 2 januari gratis en hoeft daar dus geen losse euro meer voor betaald te worden.

In de voetsporen van The Dubliners, The Clancy Brothers en The Chieftains staan deze twee gezellige folkbands tegenover elkaar op het strijdtoneel. Tenminste, een versus met een knipoog, niet letterlijk natuurlijk. Wel is zeker dat The Kilkennys en Scrum er een heel dik feest van maken!


THE KILKENNYS (IE)

Hoe kan het ook anders; The Kilkennys komen uit de stad Kilkenny in Ierland, een stad beroemd om zijn bieren en eeuwenlange geschiedenis. Als één van de vaandeldragers van de moderne Ierse folkmuziek geven The Kilkennys klassieke folksongs en ballades zoals Whisky in the Jar, The Spanish Lady en Tel me Ma een nieuwe twist. Hun vrolijke opgetogen spel spreekt zowel de jongere generatie als de echte folkfanaten aan. De rappe instrumentale ritmes en onvervalste Ierse humor krijgen iedere zaal gemakkelijk mee.

SCRUM (NL)

Zes gedreven muzikanten met een voorliefde voor energieke, eerlijke en spontane folkmuziek. Singles van hun laatste album Single Malt Folk waren te horen op nationale radio in Duitsland, België en Nederland. Scrum gaat elk optreden tot het uiterste om er samen met het publiek voor te zorgen dat iedereen met een voldaan gevoel huiswaarts kan keren… En dat is in de grote finale samen met The Kilkennys zeker het geval.

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...