Dit evenement is geweest

Gratis

Vanaf 2 januari 2018 werken we ‘cashless’ in Hedon, oftewel ‘contantloos”. Dit houdt in dat er enkel met pin betaald kan worden en we geen contant geld meer kunnen aannemen. Dit geldt voor de kaartverkoop aan de deur en het afrekenen van consumptiemunten. De muntautomaten werkten al enkel met pinbetalingen. Met de switch naar cashless wordt de garderobe vanaf 2 januari gratis en hoeft daar dus geen losse euro meer voor betaald te worden.

Twee bands in Hedon en helemaal gratis! The Silverfaces en Certain Animals delen vanavond samen op het podium van onze kleine zaal. Beide bands spelen een volledige set. Kortom: een avond waar je bij moet zijn!


THE SILVERFACES

Een start als die van ‘The Silverfaces’ is uitermate uniek: bij hun derde optreden mogen ze zich winnaar van de Amsterdamse Popprijs noemen, en een half jaar later hebben ze al shows op Noorderslag, Paaspop en Lowlands gespeeld.  Iedereen die the Silverfaces live ziet wordt op slag fan en zo creëren ze binnen no time een grote en gevarieerde achterban.  Ondertussen wordt ook al hard gewerkt aan het debuutalbum. Met een vlotte start, een lange stilte en een veelbelovende toekomst zijn The Silverfaces klaar om hun muziek de wijde wereld in te pompen.

CERTAIN ANIMALS

Certain Animals serveert smerige rock met een Rotterdams rafelrandje. Via het gitaargeweld van de jaren '70 reist het trio naar de psychedelica van de jaren '60 en hijst het geheel in een hedendaags jasje. De band staat nog geen twee jaar op de planken, maar weet in deze korte periode al een stevige livereputatie op te bouwen met shows op Oerol, Zwarte Cross, Bevrijdingsfestival, Mañana Mañana, Big Rivers en veel meer. Na een succesvol Nederlands festivalseizoen stoot de band dit najaar door naar het clubcircuit met een uitgebreide tour, die in september wordt afgetrapt met releaseshows in Rotown Rotterdam en Sugarfactory Amsterdam. Met de nieuwe plaat ‘Down The Rabbit Hole’ viert het drietal na de succesvolle single ’Image’ haar tweede vinylrelease. De schijf produceerde het rijkelijk behaarde driemanschap eigenhandig in de Rotterdamse havens. Daar werd een voormalige afwerkplek tot studio omgetoverd, die tegenwoordig dient als kloppend epicentrum, van waaruit de band een nimmer aflatende expansiedrift tentoonspreidt. Certain Animals blijft haar publiek overtuigen en maakt overal nieuwe dierenvrienden.

 

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...