THE SILVERFACES & CERTAIN ANIMALS

Datum vr 07 dec 2018
Locatie Kleine Zaal
Status Bevestigd
Aanvang 20:30
Zaal open 20:00
Einde 23:00
Prijs € 0,00
Gratis

Vanaf 2 januari 2018 werken we ‘cashless’ in Hedon, oftewel ‘contantloos”. Dit houdt in dat er enkel met pin betaald kan worden en we geen contant geld meer kunnen aannemen. Dit geldt voor de kaartverkoop aan de deur en het afrekenen van consumptiemunten. De muntautomaten werkten al enkel met pinbetalingen. Met de switch naar cashless wordt de garderobe vanaf 2 januari gratis en hoeft daar dus geen losse euro meer voor betaald te worden.

Twee bands in Hedon en helemaal gratis! The Silverfaces en Certain Animals delen vanavond samen op het podium van onze kleine zaal. Beide bands spelen een volledige set. Kortom: een avond waar je bij moet zijn!


THE SILVERFACES

Een start als die van ‘The Silverfaces’ is uitermate uniek: bij hun derde optreden mogen ze zich winnaar van de Amsterdamse Popprijs noemen, en een half jaar later hebben ze al shows op Noorderslag, Paaspop en Lowlands gespeeld.  Iedereen die the Silverfaces live ziet wordt op slag fan en zo creëren ze binnen no time een grote en gevarieerde achterban.  Ondertussen wordt ook al hard gewerkt aan het debuutalbum. Met een vlotte start, een lange stilte en een veelbelovende toekomst zijn The Silverfaces klaar om hun muziek de wijde wereld in te pompen.

CERTAIN ANIMALS

Certain Animals serveert smerige rock met een psychedelisch rafelrandje.  Meerstemmig en melodieus. Het Rotterdams trio staat nog geen jaar op de planken  maar weet in korte tijd al vele zieltjes te winnen. Na het voorprogramma van onder andere Therapy?, Golden Earring, Randy Hansen, Brainbox, The Grand East, Navarone en Nachtschade te zijn geweest tourde het drietal in het  najaar van 2017 succesvol mee met de Popronde. Met ruim 30 shows in drie maanden tijd  maak maakte Nederland snel kennis met de lekkere vieze, melodische en meerstemmige sound  van Certain Animals.  

 

 

Hedon Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...