Dit evenement is geweest

Uitverkocht

De Bruisboot is onderdeel van het Stadsfestival dat van donderdag 30 augustus tot en met zondag 2 september 2018 wordt gehouden op het Noordereiland in Zwolle.

Buro Ruis en het Stadsfestival slaan de handen ineen voor een wel heel bijzonder optreden op het water. Onder de noemer ‘Buro Ruis op het water' zal op vrijdag 31 augustus  tweemaal de boot uitvaren voor een intieme set van singer-songwriter Rob Dekay op de Zwolse stadsgrachten. Welkom bij de Bruisboot. Wind in de zeilen en volle kracht vooruit!

ROB DEKAY

Rob Dekay maakt eigenzinnige en soulvolle country-pop. Hij stopte op zijn vijftiende met school en is gaan werken voor de kost; van stratenmaker tot vuilnisman. Zijn vrije tijd werd volledig opgeslokt door zijn grote liefde: muziek. In 2010 kwam Rob Dekay in aanraking met de hiphop-formatie FATA uit Deventer, het begin van een serieuzer avontuur in de muziekwereld. Zo werkte hij in 2014 met Akwasi aan diens soloalbum ‘Daar Ergens’ en maakte hij in 2015 met Dio het nummer ‘Leuke Meisjes’, waarmee hij het jaar ervoor ook als Ambassadeur van de Vrijheid het land doorkruiste.

Rob stond op Lowlands, speelde maar liefst vijf maal op Oerol, tweemaal op Where the Wild Things Are en was te horen op de Zwarte Cross, Solar Festival, Paaspop, Red Bull Bandclash en in het Openluchttheater Vondelpark.

MAIK IJPELAAR

Maik IJpelaar, bekend van zijn auditie ‘Is This Love’ bij the Voice of Holland in 2016, zal de support voor deze avond verzorgen. De zanger/ gitarist uit Zwolle treed veelal op met zijn band The Beatnik die in mei hun veelbelovende single ‘Leaving The Liar’ lieten horen bij 3FM. Tijdens deze avond zal hij als solist performen.

 

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...