Dit evenement is geweest

Gratis

Vanaf 2 januari 2018 werken we ‘cashless’ in Hedon, oftewel ‘contantloos”. Dit houdt in dat er enkel met pin betaald kan worden en we geen contant geld meer kunnen aannemen. Dit geldt voor de kaartverkoop aan de deur en het afrekenen van consumptiemunten. De muntautomaten werkten al enkel met pinbetalingen. Met de switch naar cashless wordt de garderobe vanaf 2 januari gratis en hoeft daar dus geen losse euro meer voor betaald te worden.

Onder de noemer Hedon presents opent Hedon iedere laatste zondag van de maand haar deuren om de nieuwste acts uit de kop van Overijssel te presenteren. Hiervoor zoeken we altijd een mooie combinatie van acts waarbij de één zo uit de oefenruimte kan komen rollen terwijl een ander op het punt van doorbreken staat. Drie acts voor de prijs van nul met een winwin situatie voor zowel de artiest, als voor jou. De band kan lekker spelen, genieten en (meer) podiumervaring opdoen en jij ontdekt nieuwe acts uit eigen regio als eerste!


Citizens of Tranquility 

In de zomer van 2016 zijn we begonnen met C.O.T., dat toen nog uit maar 3 man bestond. Driekwart jaar later hadden we ons eerste optreden in een kroeg in Leek, daarna stonden we in een huiskamer in Zwolle. Na het succes in Zwolle traden we op in Café Langelo, en daarna stonden we zelfs op Flinke Pink in Leek. Wij zijn een jonge, nieuwe indiepop band met een vleugje funk en we spelen voornamelijk onze eigen nummers. We bestaan uit: Kars Bosma (leadgitaar), Tomas de Jong (basgitaar & backing vocals), Aron de Jong (drums) en Karst-Jan Mollema (rhythm gitaar & vocals).

Bysun

Bysun maakt energieke, catchy en leuke (pop) punk rock nummers, Bysun is dan ook wel eens 'party punk' genoemd. Met vleugjes hiphop, comedy en hardrock in onze sound zorgt Bysun voor hele diverse, maar overtuigende punk muziek! De teksten van Bysun betreffen kritiek, kapotte relaties, het dagelijks leven en bier!

Lions at the Gate

Eind 2014 ontmoeten Dennis Bouman en Richard Jousma elkaar tijdens de Jamsessies in Eureka-Zwolle. Ze besluiten samen een band op te richten. Door uiteenlopende redenen is muziek voor ons een medicijn and we play it loud. From the Blues to Metal!

 

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...