Dit evenement is geweest

Gratis

Vanaf 2 januari 2018 werken we ‘cashless’ in Hedon, oftewel ‘contantloos”. Dit houdt in dat er enkel met pin betaald kan worden en we geen contant geld meer kunnen aannemen. Dit geldt voor de kaartverkoop aan de deur en het afrekenen van consumptiemunten. De muntautomaten werkten al enkel met pinbetalingen. Met de switch naar cashless wordt de garderobe vanaf 2 januari gratis en hoeft daar dus geen losse euro meer voor betaald te worden.

Paceshifters-frontman Seb Dokman host,een avond in Poppodium Hedon onder de naam These Go To Eleven. Om de maand presenteert Dokman drie alternatieve rockacts in de kleine zaal van Hedon om zo het genre een podium te geven en meer onder de aandacht te brengen. “De titel is een knipoog naar een bekende quote uit de film Spinal Tap en het is exact waar ik met het coachingstraject naartoe wil. De meeste schalen gaan tot tien, met dit concept wil ik bands naar de overtreffende trap brengen”, aldus Dokman.


BLACKBOXRED

BlackboxRed is Nederlands spannendste duo binnen de Nederlandse scene. Het is niet zomaar meisje met gitaar en anoniem drummer, ze hebben een eigen stijl die elkaar volledig aanvult en soms zelfs letterlijk aanvalt.  Op hun nieuwe album ‘Salt in my Eyes’ wordt afgerekend met het typische bluesrock imago dat veel duo’s wordt opgelegd. De band tekent buiten de lijntjes door te experimenteren met invloeden uit de post¬punk en black metal.  Dit creëert een uniek geluid gevonden met meer diepgang en edge die live binnenkomt als een mokerslag op je zintuigen. Na een periode onder de radar geopereerd te hebben brengt BlackboxRed op 21 september hun lang verwachte tweede album Salt in my Eyes uit. Het album zal worden aangeboden door Bulter Records.

ZIGGY SPLYNT

Met hun alternatieve rock laat Ziggy Splynt zien hoe veelzijdig en creatief een moderne rockband kan zijn. Met grote refreinen, verassende ritmes, zware gitaarriffs en melodieuze samenzang brengt deze Utrechtse formatie zijn sterk verhalende muziek in een nét zo intense liveshow aan het publiek. Als opkomende underground- band laat ‘Ziggy’ elke show weer zien waarom ze worden beschreven als een band met grote authenticiteit in het Nerderlandse rockgenre.


  “Het geluid van Ziggy Splynt wordt gekenmerkt door hevige gitaarriffs en een verbazingwekkend stemgeluid, waardoor een aantal van hun nummers echt uitblinkt in het Nederlandse rockgenre." - 3voor12/UTRECHT - 


APOLLO DE NOVO

Apollo De Novo is een psychogrunge band uit Zwolle. De leden zijn samengekomen uit twee verschillende bands uit de Zwolse scene. Quinten Leistra (Vocalist) en Pieter Hartman (Gitarist) kwamen met hun band Another Piece of the Puzzle uit de britrock wereld en waren op zoek naar iets met rauwe energie. Samen met Edzard Leistra (Basgitaar) en Koen Steendijk (Drums) afkomstig uit de Death Metal band Sudaria begonnen ze Apollo De Novo. De energie van de band zat meteen goed en ze begonnen al snel met een paar lokale optredens. Met hun energieke liveshows breken ze elk podium af en dwingen zij zichzelf en hun publiek tot het uiterste.

  

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...