Dit evenement is geweest

De #HedonBiertjes Pul is uitverkocht!! We snappen het volledig als je nu ontroostbaar bent, wellicht dat een mailtje naar pr@hedon-zwolle.nl ons overtuigt van een herbestelling.

  

 

JAAA! De Rooie Jager brengt dit jaar het mooiste Duitse feestje naar Hedon met zijn Oktoberfest-tour. Doorgewinterde festivalbezoekers zijn allang bekend met de DJ met glanzende rooie baard. De Rooie Jager draaide met zn eigenwijze sets namelijk al op Paaspop en Lowlands en bracht als afsluiter Zwarte Cross tot een climax. Of het nou om rock, schlager of de hits van onze ouders gaat, "IT'S MY PARTY AND I DRAAI WHAT I WANT TO!" luidt het credo van de behaarde Jager.  


"Dit wordt geniessen und gemütlich und ambiance und net een beetje anders." ~ De Rooie Jager


Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...