Dit evenement is geweest

Gratis

Hedon Zwaar trapt het nieuwe seizoen af met een avond stevige Doom. Deze avond zullen de uit Italië afkomstige formaties The Ossuary en Satori Junk jullie overspoelen met zware riffs en dreunende drums. 

THE OSSUARY

Deze band speelt een originele mix van 70’s Hard Rock en 80’s NWOBHM gecombineerd met traditionele Doom Metal in de stijl van Pentagram en alle periodes van Black Sabbath. Al deze invloeden zetten zij naar hun eigen hand en creëren daarmee een herkenbaar, stevig doch actuele eigen sound. Glorieuze riffs, majestueuze solo’s en slopende drums maken dit een band waarbij het hoofd moet bewegen!

SATORI JUNK

Satori junk mixt zware riffs met klassieke invloeden uit de jaren 70, een suggestieve mix van hoge verzadiging en synthesizers die een massieve muur van geluid produceert welke je onderdompelt in een heftige psychedelische trip. Een must see!

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...