Dit evenement is geweest

Vanaf 2 januari 2018 werken we ‘cashless’ in Hedon, oftewel ‘contantloos”. Dit houdt in dat er enkel met pin betaald kan worden en we geen contant geld meer kunnen aannemen. Dit geldt voor de kaartverkoop aan de deur en het afrekenen van consumptiemunten. De muntautomaten werkten al enkel met pinbetalingen. Met de switch naar cashless wordt de garderobe vanaf 2 januari gratis en hoeft daar dus geen losse euro meer voor betaald te worden.

Vers terug, geïnspireerd door New York City, zijn Rilan & the Bombardiers klaar om hun debuutalbum Afro Dite te delen. Rilan & the Bombardiers wordt gekenmerkt door zijn eclectisch stijl van pop, funk, rap, rhythm-and-blues. De energieke liveshow en de charismatische en unieke performance van frontman Rilan zorgen ervoor dat je een optreden niet snel vergeet. Eerder behaalde Rilan en zijn Bombardiers topsongs bij NPO Radio 2, werden zij benoemd tot 3FM Serious Talent en Radio 6 Soul & Jazz Talent. In het buitenland is de band ook niet onopgemerkt gebleven. Hun tracks zijn opgepikt door de populaire blog Hilly Dilly. De titeltrack van de eerste EP ‘Walking on Fire’ werd eveneens gebruikt in 3 grote Hollywood/Netflix series.

Band: Rilan Ramhane (zang, keys), Tim William van Ouwerkerk (gitaar), Azim Inami (gitaar, bas) en Efraim de Nijs Latuheru (drums)

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...