Dit evenement is geweest

Pas maar op, want de Amsterdamse Pitou kan je hart breken. Met haar melancholieke folkliedjes en betoverende stem, geïnspireerd door zowel de melodieën van Joni Mitchell, als de mooie droefheid van Sparklehorse en de koorzang van Le Mystere des Voix Bulgares weet ze in een rap tempo door te breken. In haar nummers verwerkt ze haar liefde voor klassieke koormuziek en laat ze meerstemmige zanglijnen door elkaar fladderen.


"Melancholische, eigenzinnige melodieën, die voor een instant brok in de keel zorgen." 3voor12


De grote Britse krant ‘The Independent’ riep haar uit tot een van de ‘Ones to watch in 2018’. 3voor12 benoemde haar tot één van de talenten voor 2018, en plaatsten haar in de top 3 van de beste shows van Noorderslag. Eerder dit jaar verscheen haar tweede EP ‘I Fall Asleep So Fast’ waarop  Pitou wordt versterkt door onder anderen drums, toetsen en accordeon. Pitou was een van de hoogteputen van Into The Great Widen Open en doet dit najaar slechts 3 clubsows waaronder het optreden in de prachtige Statenzaal in Zwolle. 


"One of the most arresting voices to emerge from this year." The Independent


 

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...