Dit evenement is geweest

Gratis

Vanaf 2 januari 2018 werken we ‘cashless’ in Hedon, oftewel ‘contantloos”. Dit houdt in dat er enkel met pin betaald kan worden en we geen contant geld meer kunnen aannemen. Dit geldt voor de kaartverkoop aan de deur en het afrekenen van consumptiemunten. De muntautomaten werkten al enkel met pinbetalingen. Met de switch naar cashless wordt de garderobe vanaf 2 januari gratis en hoeft daar dus geen losse euro meer voor betaald te worden.

Paceshifters-frontman Seb Dokman host,een avond in Poppodium Hedon onder de naam These Go To Eleven. Om de maand presenteert Dokman drie alternatieve rockacts in de kleine zaal van Hedon om zo het genre een podium te geven en meer onder de aandacht te brengen. “De titel is een knipoog naar een bekende quote uit de film Spinal Tap en het is exact waar ik met het coachingstraject naartoe wil. De meeste schalen gaan tot tien, met dit concept wil ik bands naar de overtreffende trap brengen”, aldus Dokman.


MAPLE

Honden komen veelvuldig voor in de popmuziek. Het gaat van Walkin’ The Dog tot I Wanna Be Your Dog van Iggy tot I Wanna Eat Your Dog van de Amsterdamse band Maple. Daar wordt de hond als favoriete snack geserveerd. Heel bizar voor de Westerse wereld, maar niet in Azië. Als popsong is het in elk geval een delicatesse. Maple brengt zijn muziek op smaak in het grensgebied tussen Britpop en powerpop. 

THOSE FOREIGN KIDS

Their daredevil stage antics and smoldering, cataclysmic garage punk anthems notwithstanding, Dutch noise tricksters Those Foreign Kids manage to elude their odds-on spectacular collapse. Marijn Westerlaken still wields a myriad of guitar effects like some punch drunk orchestra conductor, while Teun Heijmans inflicts havoc on his skins for the sole purpose of quelling the inner voices in his head.

TOWTRUCK

“Towtruck is een vuig garage rock trio met een old skool punk vibe. Met de snelle fills, catchy riffs en rauwe vocals zorgen ze ervoor dat het publiek geen kans heeft om stil te blijven staan. Aan energie geen gebrek als Towtruck het podium doet schudden. Liefhebbers van Nirvana, Wavves, The Miseries & Drake Bell opgelet, hier wil je bij zijn. Je weet nooit hoeveel stokken, snaren en fuzzpedalen er zullen sneuvelen. Maar één ding is zeker, they will go to eleven!”

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...