Dit evenement is geweest

Gratis

met TEETHGRINDER / GROWN COLD / BITE DOWN 

Teethgrinder
Uit de bands DrDoom en Greyline is Teethgrinder ontstaan met de missie om muziek nog luider, agressiever en gemener te maken dan voorheen. Beïnvloed door verschillende genres geven ze grindcore een nieuwe identiteit zonder zich te hoeven houden aan muzikale grenzen. Geïnspireerd door al het kwade in deze wereld en woede die dit oproept maakt deze moshmachine grind/deathmetal/hardcore wat resulteert in een verpletterend optreden.

Grown Cold
Als je iets wil dan moet je er hard voor werken en vooral heel veel zelf doen. Dat is precies wat Grown Cold doet sinds hun oprichting in 2009. Bij elk optreden geven ze de volle 110% en de metalcore formatie bracht al twee EP's uit. Grown Cold speelde meer dan honderd shows in drie jaar waaronder Bevrijdingsfestival Overijssel en Aftersonic. De band deelde tjdens Europese tours het podium met onder andere Sick of it All, The Acacia Strain, Pro-Pain, No Turning Back, First Blood en Born From Pain.

Bite Down
Bite Down uit België is een 'fast, loud and sloppy' band. Althans, zo noemen ze zichzelf. Ben je fan van krachtige vocalen? Grindcore? Of gewoon van (snelle) muziek in het algemeen? Dan ben je bij een show van Bite Down op de juiste plek.

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...