Dit evenement is geweest

Line-up: Jacob van Hage, 2 Faced Funks

Hedon en Blue Friday presenteren samen een nieuwe club-night. Club Global Dutch.
Een nieuwe club-night met de beste DJ's van eigen bodem die wereldwijd op de grootste podia en in de mooiste clubs draaien en die ondersteund worden door de groten der aarde. Kortom de beste performers van dit moment...Nu in de nieuwe Hedon. CLUB GLOBAL DUTCH. Don't miss it.

Jacob van Hage (Flashover Recordings, Spinnin records, Dim Mak)
Jacob is een van de meest dynamische DJ's van dit moment en tijdens zijn sets gaat altijd het dak eraf. Jacob trad al op in Eden op Ibiza, al 3x op Tomorrowland, Santos New York, Castle of Love Festival, Illusion Musicfest, Summerjam, en honderden gigs in clubs over de hele wereld.  

2 Faced Funks (Spinnin records, Armada, MixedMash, Flashover)
Met energiek enthousiasme en hun spetterende visuele verschijning leven deze DJ's de ultieme droom van elke DJ. Twee gezichten die je nooit meer zult vergeten. 2 Faced Funks reizen de hele wereld over als DJ/Producer waar zij naast de grote hits ook hun eigen nummers draaien die zij uitbrengen op verschillende labels met ondersteuning van A-status dj's als Hardwell, Steve Aoki, Ummet Ozcan, Ferry Corsten, Laidback Luke etc.

3 maart as. is de release van hun nieuwe single op Beatport. Wij hebben de officiele video alvast voor je!

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...