Dit evenement is geweest

Gratis

Metal op zondag. Wat een goede manier om je week af te sluiten. Nog eenmaal flink te keer gaan, voordat de werkweek weer begint. Deze editie van Hedon Zwaar gaat hard met een te dikke line-up. Wij zetten de koffie alvast klaar, maar zetten voor de zekerheid ook al wat biertjes koud. Om te zorgen dat iedereen goed wakker is als de bands beginnen is koffie van 14:00 tot 15:00 gratis!


 

Fractal Universe

Het uit Frankrijk afkomstige Fractal Universe speelt intense, Progressieve Death Metal die zowel melodieus, meeslepend als enorm beukend is. In hun korte, 4 jarige bestaan hebben ze al vele landen van Europa veroverd en deelden zij het podium met grote namen als The Black Dahlia Murder, Monuments, Fleshgod Apocalypse en Hatesphere. Daarnaast speelden zij op het hoofdpodium van Motocultor Festival, hebben zij Metaldays, Hellfest en Impetus Festival plat gespeeld en onlangs hun eerste UK tour achter de rug. Kortom: een band die hard aan de weg aan het timmeren is, mis ze dus niet!

Insurrection

De heren van Insurrection keren weer terug naar Hedon! Bij het Friese Insurrection draait het om de combinatie van agressie en melodie in hun Melodeath/ Thrash. In 2015 verscheen hun ‘Catatonic’ mcd bij Big Bad Wolf Records die daarna live gepromoot werd met meer dan 70 shows in Nederland, Duitsland, Frankrijk en Zwitserland. Eind dit jaar hopen deze ruige Friezen hun eerste full-length uit te brengen die gemixt zal worden door Fredrik Nordstrom (At The Gates, In Flames, Arch Enemy etc.) waarvan wij deze middag hoogst waarschijnlijk alvast een (hard) voorproefje van gaan krijgen!

Infant Meat Shield

Ook het Zwolse Infant Meat Shield stond eerder op de bühne van onze Kleine Zaal tijdens de Voorronde Metal Battle Overijssel. Hoewel zij niet verder kwamen deze avond, zagen wij hun potentie en vroegen de heren terug om nog een keer ons podium te slopen met hun snoeiharde mix van Death- en Thrash Metal.

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...