Dit evenement is geweest

Gratis

Vanaf 2 januari 2018 werken we ‘cashless’ in Hedon, oftewel ‘contantloos”. Dit houdt in dat er enkel met pin betaald kan worden en we geen contant geld meer kunnen aannemen. Dit geldt voor de kaartverkoop aan de deur en het afrekenen van consumptiemunten. De muntautomaten werkten al enkel met pinbetalingen. Met de switch naar cashless wordt de garderobe vanaf 2 januari gratis en hoeft daar dus geen losse euro meer voor betaald te worden.

Onder de noemer Hedon presents opent Hedon iedere laatste zondag van de maand haar deuren om de nieuwste acts uit de kop van Overijssel te presenteren. Hiervoor zoeken we altijd een mooie combinatie van acts waarbij de één zo uit de oefenruimte kan komen rollen terwijl een ander op het punt van doorbreken staat. Drie acts voor de prijs van nul met een winwin situatie voor zowel de artiest, als voor jou. De band kan lekker spelen, genieten en (meer) podiumervaring opdoen en jij ontdekt nieuwe acts uit eigen regio als eerste!


Nebenschau

Bijna niemand weet dat de 90’s het meest onderschatte decennium is qua gitaarmuziek en dat krautrock eigenlijk de quintessential psychedelische muziekstroming is, uit een ver verleden. Daarnaast klinkt alles beter met fuzz en reverb, daarom Nebenschau! Space is de place!

Control

Staphorst. De laatste plek op aarde waar je een poppunkband verwacht. Toch zoeken Davic, Pim, Thijs en Marcel elke week trouw de oefenruimte op. De invloeden van Green Day en blink-182 zijn hoorbaar, maar toch weet Control hier een eigen draai aan te geven. Energie, passie maar vooral plezier zijn de sleutelwoorden. Veel optreden en muziek uitbrengen het doel.

Zuna

Zuna is een driekoppige punkrock band uit Zwolle. Zuna is Joyce de Bree (zangeres/bassiste), Robert Goudappel (gitarist) en Jorick Lubbers (drums). Zij zijn geïnspireerd door bands als Blink 182 en Lagwagon. Met hun semi-politieke teksten en droge humor proberen zij het publiek te vermaken.

Hedon Presents wordt mede mogelijk gemaakt door de Provincie Overijssel.

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...