Dit evenement is geweest

De leukste party van COC Zwolle, ofwel de BFF party, is terug! Na succesvolle edities in het Zwolse COC is de ‘ Best Friends Forever' party voortaan in Hedon! In een gemoedelijke sfeer ontmoeten jong en oud, he- ho- en bi elkaar om lekker los te gaan op de bekende danshits van toen en nu.

DJ BO MONDE 

Haar muziek collectie is eclectic en varieert van classical lounge tot world music, deep en tech house. Ritmische club en populair vocale house als mede dance klassiekers zijn veel gevraagd bij boekingen. 

DJ ILJA

Van alles wat, hitjes, deuntjes, dansjes van toen en van nu. Met veel ‘O, jaaa die’ momenten...ILJA

 

 

 

 

X

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...