Dit evenement is geweest

Uitverkocht

Bezoekers bekeken ook:


Was jij ook zo trots op die eerste CD-singles die je had aangekocht met dat ene topnummer erop? Weet je nog welke dat was? Kom hem in onze bakken opzoeken terwijl je zeemzoete herinneringen ophalen met je beste vrienden!

Pak jouw single uit de bakken en geef hem af bij de DJ! Dit is het Singlefeestje! Wij nemen bakken met duizenden cd-singles mee: van The Spice Girls tot Celine Dion. Van Robbie Williams tot Hanson. Van de nieuwste dance tot de classics uit de jaren 80.

 

 
 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...