Dit evenement is geweest

Bestel tickets  

Echo Collective speelt het uit 2001 afkomstige album Amnesiac van Radiohead op geheel eigen wijze. Namelijk klassiek gemixt met electronica. Het vijfde studioalbum van Radiohead kwam binnen een half jaar na het album Kid A uit. Twee albums waarop Radiohead meer ging experimenteren met maatsoorten en electronica en waarbij de luisteraar en de muziekliefhebber flink op de proef worden gesteld. Tegenwoordig wordt de plaat als een absolute klassieker beschouwd en is met name het nummer Pyramid Song een absoluut kroonjuweel is.

Het klassieke ensemble Echo Collective  staat internationaal bekend om haar intense live-ervaring. De enorme muur van geluid met strijkers, piano, maar ook electronica en drone noise transporteert je naar een andere dimensie.

Echo Collective Plays Pyramid Song ( Radiohead) 

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...