Y & T
support Tricklebolt

Datum do 03 okt 2019
Locatie Grote Zaal
Status Bevestigd
Aanvang 19:45
Zaal open 19:00
Prijs € 36,16
Bestel tickets  

Y & T (vernoemd naar het Beatles-album Yesterday & Today) komt naar Hedon. De legendarische band werd in 1973 opgericht en was in de jaren ’80 enorm succesvol met de albums Earthshaker en Meanstreak. Het nummer Midnight in Tokyo was een wereldhit en de band toerde jarenlang met grote namen als Ozzy Osbourne, AC/DC en Motley Crüe. Y & T staat bekend om de zware tijdloze rock ’n roll en de echte hardrockfans smullen vandaag de dag nog steeds van grote hits als Barroom BoogieMeanstreakI Believe In You en Summertime Girls.

support: TRICKLEBOLT

De groet’n uut Lemele. In het buitengebied, tussen Archem en Lemele, stroomt de Regge. ’s Zomers een stukje fietsen. Langs weilanden met koeien, langs bomen, langs de meanderende rivier. Een kratje bier, een hengeltje en wat vrienden bij het water. Een brug. En geen zorgen. Want hier staat de tijd stil. Dat is het sfeertje dat de Lemelse rockband Tricklebolt inspireerde tot hun eerste plaat. Elf tracks die terugvoeren naar de streek en de jaren zeventig. Toen het leven minder snel was, maar zeker net zo heftig. De plaat knalt namelijk als een motherfucker. Deep Purple, Stones, Black Sabbath, Led Zeppelin en Cuby, dat zijn de muzikale inspiratiebronnen van de jonge honden van Tricklebolt. En natuurlijk ook op vinyl. De jongens trekken er ondertussen nog eentje open. Want aan het water, in de natuur is het leven goed.

 

Hedon Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...